paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Segélykiáltás a párkapcsolatért
2019-01-29
0

Egyre többször találkozok munkám során azzal a helyzettel, hogy kapcsolatok azért mennek tönkre, mert

  • hiába tudja / érzi, hogy baj van, nem mondja el társának,
  • mert csak magában mérgelődik / morog, de nem tesz semmit, hogy változzon bármi is,
  • úgy cselekszik, ahogy azt hiszi, a társa szeretné, miközben lehet, hogy ő teljesen mást akar, de sosem beszélik meg.

Igen, tudom, sokszor nehéz elkezdeni egy beszélgetést, nincs erőd hozzá…, különben is, miért nem veszi észre párod, hogy valami nincs rendben….., miért pont te kezd el…., stb., stb., stb. Kifogások mindig vannak!

Meg akarod oldani vagy sem?

Mi a fájdalmasabb?

Ha kellemetlen dolgokat beszéltek meg, vagy ha nem beszélitek meg, és egyszer csak párod bejelenti, hogy szakítsunk / váljunk el?

Érdemes figyelni arra is, ha szólt a párod, hogy valami nem stimmel, beszéljétek meg, változtassatok valamin, azt vedd észre! Ez egy jel! Lehet, hogy utálod a lelkizést, nincs időd rá, elég a munkahelyi sok stressz, legalább itthon legyen nyugi. Szóval itt is sorolhatnám az okokat, amiért nem állsz meg egy pillanatra, és nem adod meg az esélyt, hogy tisztázzátok a dolgokat.

Ma már sokkal könnyebben jutnak el az emberek a szakításhoz/váláshoz, mint régen, hiszen ha nem megy, majd jön egy másik. Biztos? Biztos, hogy az jobb lesz, mint a mostani? Van, hogy igen, de olyan is van, hogy azzal ugyanebbe a helyzetbe jutsz, mint amiben most vagy.

Tudod a párkapcsolat is olyan, mint a betegség. Egy ideig még meg lehet gyógyítani, ha igazán akarod, de sajnos eljöhet az a pont is, amikor már késő lesz, és nincs visszaút.

Mi lesz, ha tényleg bejelenti társad, hogy vége? Elege volt, és nála már nincs esély a folytatásra! Nem akar tenni semmit, már nem akar megbeszélni semmit, csak váljatok el / szakítsatok!

Szóval szeretnék segélykiáltást küldeni azoknak, akik úgy vélik, hogy valami nem stimmel. Már több hónapja nincs szex, csak éltek, esztek, alszotok egymás mellett, de ennyi. Figyelem! Ha így folytatjátok tovább, ennél csak rosszabb lesz, sőt szakítás / válás lesz a vége!

Ha még úgy gondolod, hogy túl fontos a kapcsolatod ahhoz. hogy hagyjátok veszni, és párod is valamilyen szinten nyitott arra, hogy újra feléledjen a tűz bennetek, akkor tegyetek érte!

Hogyan?

Találsz több cikket a honlapomon, mely pont erről szól. Olvasd el, és szedj össze belőle ötleteket, szabd magadra / magatokra, és induljon el a gondolkodás, mit lehetne változtatni, majd kezd is el a változást.

Pár cikk címe: Boldog párkapcsolat egyik alapja – figyelj a párodra, A MI legyen két ember szövetsége, Megbántás, Bocsánatkérés, Tippek, amelyek megtartják a boldogságot a párkapcsolatban… stb. Ezen kívül le tudod még mindig tölteni a „Szeretet szakácskönyve”-t is.

Írhatsz nekem emailt, hívhatsz, vagy online párkapcsolati tanácsadás keretében elindíthatjuk a változást, ha társad még nem nyitott arra, hogy felkeressetek egy szakembert.

Ha pedig eldöntöttétek, hogy még mindig fontosak vagytok egymásnak, de nem igazán tudjátok, hogy hozzátok helyre, akkor menjetek el egy szakemberhez, köztük én is szívesen várom jelentkezéseteket.

Tudom, és tapasztaltam, hogy sokszor csak apró megszokások megváltoztatásával is elindulhattok egymás visszatalálásához.

Légy őszinte magadhoz, szükségetek van változásra? Ha igen, szedd össze minden erődet, és indulj / induljatok el a változás útján.

Ha megakadsz, várom emailedet / hívásodat, nagyon szívesen segítek!

 

 

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?