paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Meglepetés!
2019-02-01
0

Nagyon fontos számomra, hogy a párok boldogan élhessenek együtt akár több évtizeden át!

Főleg az, hogy ne csak az évek számának növekedése jelentse a kapcsolat értékét, hanem az, hogy az együtt töltött időt valóban boldogan töltötték. Akár több évtized után is az érzés, amit egymás iránt táplálnak, az a szeretet, és a szenvedély legyen! Persze van minden kapcsolatban mélypont, de ebből ki lehet jönni, ha még időbe nyakon csípi a pár, és ha vissza akar fordulni egymáshoz.

Miért ennyire fontos ez nekem? Mert nekem sikerült! Párommal hamarosan bekövetkezik az a dátum, amikor elmondhatjuk, hogy 30 éve élünk együtt! Sőt boldogok vagyunk még mindig!

Szeretném, ha neked is sikerülhetne, mert ez egy olyan érték, amire szabad büszkének lenni! Ami megszépíti az élet napjait, óráit, perceit. Ami az élet nagy ajándéka!

Legyen az év minden napja a szerelemé, legyetek fontosak 365 napon át egymásnak. Tudjatok mosolyogni minden nap a másikra!

Hogyan is fogok neked ebben segíteni?

Hamarosan jelentkezem a lehetőséggel.

 

Dr. Asbóth Hedvig Administrator
Dr. Asbóth Hedvíg mediátor, párkapcsolati tanácsadó, coach. 1990 óra él házasságban, 3 gyermek édesanyja. A 10 legjobb párkapcsolati tippet tartalmazó „Szeretet szakácskönyve” című minikönyv szerzője, melyet ingyenesen letölthetsz ide kattintva!