paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836

Rólam

Dr. Asbóth Hedvig, párkapcsolati tanácsadó, mediátor, coach

Életem során többször változtattam nagyot az életemen. Egy azonban mindig fontos volt a számomra, az EMBEREK! Sőt az, hogy segíteni tudjak ez embereknek. Hol idegenvezetőként, hol multinacionális cég ügyfélszolgálatán tettem ezt, most pedig párkapcsolati tanácsadóként, mediátorként, coachként.

Bízom benne, hogy Neked, Nektek is segíthetek!

1989 óta élünk együtt férjemmel, felneveltünk három gyereket és még mindig tudunk boldogok lenni. Sokan azt gondolják, hogy én milyen szerencsés vagyok, hiszen boldogok vagyunk a férjemmel, klassz a családom, szép házban élünk. Ez igaz, de mi is sok megpróbáltatáson mentünk át!

 

Szüleimet fiatal felnőttként veszítettem el, de szerencsére, a férjem akkor már mellettem állt.

 

Éltünk 27 nm-es lakásban két kisgyerekkel, az ágyuk és a mi ágyunk között, 20 cm volt, 7 évet vártunk arra, hogy a felszámoló visszaadja félkész lakásunkat.

 

Amikor már úgy éreztük, hogy minden rendben, szép új családi házunk pincéje kocsinkkal együtt kiégett, majd pár év múlva besurranó tolvaj is meglátogatott bennünket.

 

A mindennapi életünkben nekünk is van stressz bőven…

 

Minden esetben egyetlen volt fontos a számunkra, mindig csak az adott helyzettel foglalkoztunk, megfogtuk egymás kezét, és megoldottuk!

 

Párkapcsolati tanácsadóként, mediátorként abban segítek a hozzám forduló pároknak, házaspároknak hogy képesek legyenek megoldani a felmerült problémáikat, megtalálják a megoldást, ahogy mi is tettük a férjemmel az elmúlt évtizedekben. Coachként egyéneknek segítek céljuk elérésében.

 

Gond mindig van, volt és lesz!

 

Feladatunk ezt megoldani, ha akarjátok, Ti is meg tudjátok oldani!

 

Akár egyedül, akár párkapcsolati tanácsadó segítségével találjátok meg a megoldást, a lényeg, hogy ne adjátok fel!

 

Hitvallásom:
Engedjük el a múlt sérelmeit – azon már változtatni nem lehet, úgy éljünk a jelennek, hogy a jövő boldogabb lehessen!

 

Dr. Asbóth Hedvig

párkapcsolati tanácsadó, mediátor, coach

E-mail: paktum@pmiroda.hu

Telefonszám: ­+36 30 512 7836

Vedd fel Velem a kapcsolatot!