paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Hogy sikerült összefogni pároddal?
2020-03-24
0

Sikerült kipróbálni azokat az ötleteket, amit a múlt heti cikkemben megosztottam veled? Mit érzel most? Sikert? Tehetetlenséget, mert hiába próbáltál bármit, nem változott semmi?

Mindkettő természetes.

Attól függ, hogy hogy állt lelkileg a kapcsolatotok.

Ha még pozitív érzelmek voltak egymás iránt, akkor egy kis odafigyelés, egymással törődés felizzítja a szikrát. Úgy, mint a kandallóban a parázsból pillanatok alatt tűz éled, ha újabb tüzelő anyagot kap. Most ebben az időszakban, az otthon töltött időben az érzelmek tüzelője a szeretettel teli közeledésed társadhoz. Most van időtök rá, használjátok ki ! Lehet, hogy több év múlva visszatekintve ez lesz párkapcsolatotok legszebb időszaka!

Persze nehéz azoknál a társaknál, ahol már nagyon mély az elhidegülés, vagy akár a közönyösség.

Közönyösség esetén legfeljebb nem szóltok egymáshoz. Csak csendben elvagytok egymás mellett. Itt is van időd gondolkodni. Ez jó neked? Megszoktad? Így akarod élni tovább is az életed?

Ha azonban már minden percetek a feszültségről szól, akkor már az egymásra tekintés is indulattal van tele. Hogy fogod ezt több héten, akár hónapon át kibírni? Gondoltál már erre? Ha még nem, akkor itt az ideje.

Az is lehet, hogy korábban ezt annyira észre sem vettétek magatokon. A munkahelyen töltött akár 10-12 óra során a kollegákkal töltött idő elterelte gondolataidat. Feltöltődtél. A kis flörtök, a kollega mosolya, a beszólások, nevetések adtak neked sok pozitív energiát. Lehet, az is elég feszültségoldó volt, hogy kibeszélted magadból, hogy mi van otthon. Most azonban ez nincs!

Mit teszel, hogy jól éld meg ezt az időszakot? Mi a terved?

Kérlek, oszd meg velem! Bizalmadat köszönöm!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?