paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Biztos azt kapja párod, amire szüksége van?
2017-03-19
0

Egyik alkalommal egy nagy parfümértékesítő cégnél szaglásztam a finomabbnál finomabb illatokat. Voltak urak is, akik közül többen is vásároltak. A pénztárnál is úgy fogadták őket, hogy biztos nagyon örül a párja ennek – hiszen egy ilyen ajándéknak melyik hölgy ne örülne.

Nagy várakozással haza is kerül az parfüm, a hölgy megkapta, még meg is szagolta, és bár egy egyszerű „köszönöm” még el is hangzott, de utána oda került a többi illat sorába.

De ugyanez történt a virágboltban is egy megvásárolt gyönyörű virágcsokorral. Több hölgy sóvárgó pillantással kísérte az urat, aki megvette. Bárcsak párom is ilyen bokrétával jönne haza. De a hölgy, aki kapta, csak annyit fűzött hozzá: Köszi! Szép! Majd kiment a konyhába és párja hallotta dohogását, minek már megint egy csokor, úgyis elhervad.

Kedves Uram! Nem te csinálod rosszul, csak társad nem erre vágyik. Ha igazán boldoggá szeretnéd tenni, akkor azt add neki, amire szüksége van. Ezeket a csodákat annak a hölgynek add, akinek az ajándékok a fontosak.

Ha azonban ezek után párodtól azt kapod, hogy köszi, de inkább abban segíts, hogy vidd ki a szemetet. Akkor költhetsz bármennyit drága parfümre, ékszerre, csokorra, a társad akkor lesz boldog, ha kis „szívességeket” teszel meg neki. Mennyivel olcsóbb kivinni a szemetet, és sokkal nagyobb boldogságot szerezhetsz neki. Ha ezt megteszed, utána a virágcsokornak is jobban fog örülni.

De ha azt mondja, hogy köszönöm drágám, hogy ezt hoztad neked, de inkább üljünk le, és beszélgessünk. Meséld el, hogy telt a napod, és hallgasd meg, amit ő szeretne mondani neked. Lehet, hogy te pedig az ajándékkal pont a nyugalmadat szeretted volna „megvásárolni”, rossz hírem van, ez most nem sikerült. Azt az időt, amit vásárlással töltöttél, inkább párodra fordítsd, és sokkal elégedettebb lesz, mert azt kapja meg, amire szüksége van.

Ha azt kapod, hogy minek költesz már megint ennyit rám, és hiába fújom magamra, sose kapok tőled dicséretet. Akkor vedd észre, hogy társad elismerésre vágyik. Ilyenkor az a lényeg, hogy a dicséret őszinte legyen. Tényleg azt említsd meg rajta, ami valóban csinos, különleges, elragadó. Lehet, hogy eddig is észrevetted ezt, de nem mondtad neki. Egymás gondolatába pedig nem látunk. A kimondott szavaknak van igazán súlya.

Tudom. hogy manapság mindenki rohan. Szánjunk azonban naponta – tényleg minden nap – pár percet arra, hogy észrevesszük, mit szeretne életünk párja. Sok esetben ezek apró kis semmiségek – egy ölelés, egy szép szó, vagy csak az, hogy elmész mellette, és megsimítod – boldogabbá tehet benneteket.

Ha még eddig nem ezt tetted, próbáld ki, és meglátod, a hatás nem marad el!

Sok sikert hozzá!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?