paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Ajándék – van, akinek ez nehéz feladat
2016-08-28
0

Neked jelenthet ez gondot?

Én ismerek olyen típusú embereket, akik egyszerűen nem tudnak ajándékot venni. Hiába szeretik a párjukat, bármit megtennének érte, de ez valahogy belőlük kimaradt.  Ha a társ azonban ezt szeretné, elvárná, akkor érdemes ezen változtatni.

Én azt gondolom, ha az ember változni akar, akkor tud.  DÖNTÉS KÉRDÉSE!

Ne az indokot keresd, hogy miért vagy alkalmatlan arra, hogy ajándékot vegyél párodnak, hanem döntsd el, hogy igen, veszek neki valamit névnapra / születésnapra / vagy csak úgy .

Az ajándék átadás előtt azért érdemes elmondanod neki, hogy

  • tudod, én soha nem vettem neked ajándékot, mert nem tudtam, hogy mit szeretnél, és nem mertem hülyeséget adni. De most eldöntöttem, hogy ennek vége, és mostantól mindig kapsz tőlem meglepetést. Lehet, hogy ez még nem az, amire vágysz, de kérlek, fogadd tőlem szeretettel.

Ha egy ilyen helyzetben ajándékot kapsz, ÖRÜLJ NEKI!

Örülj neki akkor is, ha épp nem az, amit szerettél volna. Vedd észre, hogy a párod változni akar – ez neki óriási erőfeszítésébe kerül -, mindent megpróbál megtenni, hogy kimutathassa szeretetét. Maximum finoman hozd  a tudomására, hogy nem éppen  „vasalóra / porszívóra /hajszárítóra”  vágytál.

Hogyan?

Egy nyugodt esti / hétvégi  beszélgetés közben.  Érdemes elmondanod, mennyire boldoggá tett téged ez a változás, hiszen ha ajándékot kapsz. tudod, hogy fontos vagy neki, és gondol rád.  Szeretnéd kérni, hogy névnapodra / születésnapodra / karácsonyra ne háztartási gépet kapj, hanem olyan ajándékot, ami csak neked szól.  Az se baj, ha az ötödik parfüm az, hiszen így mindig olyat használhatsz, amihez kedved van.

Ha kipróbálod, rájössz arra, hogy óriási élmény lesz neked, amikor ajándékot adsz, és látod párod szemeiben a boldogságot.

Bennem is felmerül sokszor, hogy mivel tehetném egyedivé a meglepetést.  Persze figyelek az ünnep közeledtével, hogy minek örülne,  de ez sem biztos, hogy mindig betalál. Sőt vannak olyan emberek is, akiknek nagyon nehéz venni bármit (nem iszik, nem dohányzik, keveset olvas, cipót / ruhát csak együtt vehetünk, stb.)

Olvasmányaim során találkoztam egy olyan igazi egyedi ajándékkal, amivel szerintem nem nyúlhatunk mellé.  Csak odafigyelésre, és minimális idő- és pénzbefektetésbe kerül.

Amikor történik valami különleges dolog a kapcsolatunkban, amikor megnevettet, amikor nagyon aranyos hozzám, leírom pár szóval és dátummal egy kis lapra, szépen összehajtva elteszem, és összegyűjtöm.  Az alkalomra veszek egy díszdobozt, és ráírom: CSAK NEKED !  Ezeket az emlékeket átadhatjuk egy kerek évfordulónkra, akár különleges születésnapra.

Együtt olvashatjuk el, és az biztos, hogy emlékezetessé és különlegessé tehetjük az ünnepet.

MINDIG ÖRÖMMEL TUDUNK VISSZAGONDOLNI RÁ.

Érdemes kipróbálni! Sok sikert hozzá!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?