paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Megcsalás – Tehetek az ellen, hogy megcsaljon a párom?
2016-08-28
0

Ez az a szó, amely a párkapcsolatoknál sajnos napról napra egyre gyakrabban kerül szóba. De miért?

Miért természetes manapság az, hogy megcsaljuk azt az embert, aki mellett döntöttünk? Akiért ezzel a döntéssel felelősséget is vállaltunk? Csak az a hibás, aki csal, vagy benne van a keze a megcsalt félnek is?

Szakértők szerint kétféle okból történhet főleg a megcsalás. Amiben benne van mind a két fél, és akad olyan is, ahol a megcsaló olyan gyerekkori szeretethiányt / sérülést hoz magával, amely miatt neki mindenki szeretetére szüksége van, legyen az pár éves kisbaba, vagy 90 éves dédike. Neki egyedi terápiára van szüksége ahhoz, hogy ebben változzon, ez a cikk nem neki íródott.

A megcsalások nagy része azonban nem erre vezethető vissza, hanem a párkapcsolati problémákra.

Mik is ezek?

  • nem foglalkozunk egymással,
  • nem beszélgetünk,
  • nem adjuk meg párunknak, amire szüksége van,
  • nem vagyunk büszkék társunkra,
  • nem értékeljük, amit kapunk,
  • és sokszor az is a gond, hogy a nők férfi energiával akarják irányítani társukat, kapcsolatukat.

Kedves Hölgyeim!

Erre nagyon fontos figyelnetek, mert tettekkel, a túlzott erő éreztetésével, sőt szavakkal is a férfiak kasztrálhatóvá válnak. Ezután ha találkoznak egy olyan nővel, aki felnéz rá, akit meg tud nevettetni, aki értékeli őt, el fog csábulni.

Kedves Uraim!

Tudom, nagy feladat megoldani, hogy a munka mellett jusson idő a feleségetekre is. A pénz / karrier nagyon fontos, de mit érsz vele, ha nem lesz ezt kivel megosztani, mert társad egy olyan férfit talál, aki rá figyel, udvarol neki.

Ha megtaláljuk párunk mellett azt, amire szükségünk van, úgy tud szeretni, ahogy nekünk jó, büszke ránk, fontosak vagyunk számára, akkor minimális az esélye annak, hogy rátalál egy olyan csábító, aki hatásos lesz.

A döntés mindig a miénk!

Mit tegyél?

Ha nem érzed jól magadat a kapcsolatotokban, akkor beszéld  meg társaddal. Ha célod, hogy együtt maradjatok, elkerülhető legyen a megcsalás, de olyan gondok vannak, amit ti már közösen nem tudtok egymással megbeszélni, akkor forduljatok szakemberhez.  El kell tudni fogadni, hogy ha valami elromlott, nem biztos, hogy te vagy a szakértője annak, hogy ezen javíts. Lehet, hogy a rokonok, barátok adnak jó ötleteket. Biztos, hogy az jó neked? Van valóságtartalma annak a szólásnak, hogy a „kibicnek semmi sem drága”. A párkapcsolati tanácsadó azonban ebben pártatlanul, objektíven tud megoldást nyújtani.

Tudom, manapság Magyarországon ez még nem divat. Sokan úgy gondolják, hogy egy idegennek semmi köze ahhoz, ha problémájuk van. Nekik ne mondja meg más, hogy mit csinálnak rosszul!

Pedig minden más kütyükkel, ha elromlik, szakemberhez fordulnak. Akkor elhiszik, hogy kívülálló ember tud segíteni. Miért nem hiszik el azt is, hogy van külső segítség a kapcsolati problémáknál is?

Ha alázattal elfogadjuk azt, hogy valamiben más lehet profi, ez nagy bölcsességre vall, és ennek jutalma lehet egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat.

Az, hogy ez Neked megéri-e vagy sem, ez csakis a Te felelősségteljes döntéseden múlik!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?