paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Tippek, melyek megtartják a boldogságot a párkapcsolatban
2017-08-06
0
Összefoglaltam pár tippet, mellyel boldogan tartható a kapcsolat, ezek nálunk már beváltak. Ajánlom szeretettel Neked is.

Amikor megismerkedünk, azt se tudjuk, hogy szépítsük magunkat a randira.  Odafigyelünk az öltözködésre, illatosan, izgatottan érkezünk a találkozóra. A nőnek fontos, hogy csinos nő legyen, a férfinak, hogy sármos férfi. Mindkettejüknek az a lényeges, hogy tetszeni tudjon a másiknak.

Tény, hogy az együtt töltött évek alatt elmúlik az izgalom, a testünk sem az már, ami régen volt. Azt vesszük természetesnek, hogy bár szeretjük egymást, de beleszürkülünk a napi rohanásba, és a megszokásba.

Gyakran fordul elő nálatok, hogy hazaestek, gyorsan valami vacsit összedobtok, a gyereket fürdetni, ágyba, majd lehuppantok a tv elé, és lefekvés előtt jöttök rá arra, hogy nem is beszélgettetek?

Vagy zajlik-e nálatok is nap mint nap hasonló párbeszéd?

  • Szia Drágám! Mi volt a munkahelyen?
  • Csak a szokásos. És nálad?
  • Nálam is, elegem van az egészből, fáradt vagyok! — majd  előveszitek a számítógépet /laptopot / telefont, és mindenki elvan a saját világában.

Sorolhatnék még sok hasonló példát, de nem teszem.

ÉBRESZTÓ!  EZ  ÍGY NEM JÓ!

Ez indítja el az elhidegülés folyamatát.

Megelőzhető? Tehetsz te is valamit azért, hogy a kimerőt munkanap, az állandó rohanás mellett legyen valami plusz a kapcsolatotokba, ami összetart?

IGEN, TEHETSZ, TE IS ÉS TÁRSAD IS!

Sorolom, hogy miket:

  • Mindig lásd meg társadban a nőt /férfit! Ne csak a gyereked anyját / apját, hanem azt a csajt / pasit, akiért valaha rajongtál.
  • Tegyél azért, hogy tested fitt maradjon. Ez nem pénz kérdése! Állj fel a tv elől, és menj társaddal egy nagyot sétálni! Fogd meg a kezét, és erőltetett menet közben beszéljétek meg, hogy mi történt aznap. Így a sport is kipipálva, kettesben is vagytok, és csak egymással foglalkoztok.
  • Ne csak a munkahelyedre öltözz fel szépen és légy illatos. Kedves Uram! Hétvégére is meg lehet borotválkozni, hogy a társad is élvezhesse pihe-puha arcodat. Kedves Hölgyem! Te is hozzábújhatsz illatosan párodhoz, és egyszer-egyszer felvehetsz egy szexi fehérneműt. Legyetek fontosak egymásnak!
  • Ha elmentek valahova közösen – pl. vásárolni -, öltözz fel lazán, de csinosan. Hadd legyen büszke párod rád, hogy milyen csinos / helyes nővel/férfival van. Megfordulnak társad után? Na és? A tiéd, mások pedig csak hadd gyönyörködjenek benne, és irigykedjenek rád.
  • Beszélj szépen társaddal.  Azt érzed, hogy ezt teszed, de társadtól mégsem kapsz szép szavakat? Biztos, hogy tényleg kedvesen szólsz? Próbáld ki egyszer. Képzeld el magadat párod helyébe, és mond magadnak azt, amit neki mondasz. Tényleg kedves szavak ezek? Te is örülnél, ha neked ezt mondanák? Ha nem, akkor változtass rajta addig, amíg nem késő.
  • Otthon is légy türelmes, ne csak a munkahelyeden kollegáiddal / főnököddel. Lehet, hogy a munkahelyed már sehol nincs az életedben, de a társad még mindig ott van melletted.
  • A szexről sem feledkezzünk meg. Kezdeményezz te is, ha úgy érzed, szükséged van egy kis gyengeségre. Hol? Ahol kedvetek van hozzá. Hol itt, hol ott. Mikor? Amikor az nektek jó. Van olyan, hogy néha nincs kedved hozzá, de akkor hamarosan pótoljátok be.

Hullámvölgyek minden párkapcsolatban vannak, legyen az házasság vagy együttélés. Ha azonban két ember akar ezen változtatni, akkor tud is.

Törekedjetek arra, hogy mindig fontosak maradjatok egymásnak, és sikerülni fog!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?