paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Legyek kemény, vagy merjek igazi nő lenni?
2016-12-18
0

Manapság sok nőnek kell ezt a kérdést őszintén feltenni magának, hiszen sokszor maradhatnak egyedül:

  • válás – ha gyerek van, akkor még nehezebb feladat hárul rá,
  • valamilyen tragédia következtében marad egyedül,
  • mert nem találta meg az igazi társát,
  • mert úgy döntött, hogy egyedül éli életét.

Ezeknek a helyzeteknek mindegyike ahhoz vezet, hogy az embernek magáért /gyerekeiért felelősséget kell vállalnia, keményen kell megállnia a helyét egyedül.

A küzdelem során pedig erőssé, keménnyé válhat bárki, vagy csak azt érzi, hogy ezt kell mutatnia a külvilágnak.

Közben pedig otthon a négy fal között kismacskaként bújna valakihez, bárkihez, és ha megvigasztalnák, örömében még dorombolna is a vigaszt nyújtónak.

Voltál már ilyen helyzetben? Most is így élsz? Úgy érzed neked kell erősnek lenni a párkapcsolatodban? Társad mellett sem mersz igazi nő lenni? De miért?

Ha kapcsolatodban is folyamatosan nőként férfi energiával akarsz rendelkezni, ez lehet, hogy ideig-óráig működik, de vigyázz, mert visszaüt. Amikor rájön férjed /társad arra, hogy ez hiányzik neki, meg fogja találni azt a nőt, aki hagyja, hogy férfi legyen mellette. Lehet, hogy a másik hölgy nem szebb, nem csinosabb, nem szexisebb, de felnéz rá, nevet a viccein, kedves vele, és már meg is adta neki azt, amit otthon nem kap meg.

Ha egyedül élsz, vágysz arra, hogy társad legyen, de erősnek mutatkozol mindig, minden helyzetben, akkor pont azt sugallod, hogy neked nincs is szükséged férfira, hiszen megoldasz mindent.

Tudom, hogy sokszor rá sem jössz arra, hogy ez a baj. Légy tudatos, gondold végig a korábbi kapcsolataidat, nézz magadba, és ne csak azt lásd, hogy mit csinált rosszul a másik. Nézd kívülről a helyzetet, próbáld érzelemmentesen, őszintén feldolgozni. Ha ráébredtél a hibára, azt ki lehet javítani, és változtatni lehet rajta. A TE döntésed!

Ha sikerül rátalálnod arra a társra, akivel jól érzed magad, úgy megy vele minden, mint a karikacsapás, mersz vele őszinte lenni, mert az érzed ő is az veled, mersz bízni benne, akkor engedd el magad. Merj gyenge védtelen nő lenni mellette. Én is ezt tettem, és teszem már több évtizede, és olyan jó!

Próbáld ki és légy boldog Te is!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?