paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Ismét jönnek az ünnepek!
2018-11-25
0

Elég későn köszöntött be idén az ősz, és már készülhetünk is a karácsonyra! Én ezt imádom!

Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt az időszakot, mert látja maga előtt a tömeget, amelyben vásárolni kell, a lökdösődést, feszült munka utáni estéket, hogy még mindig nem mindenkinek tudta megvenni az ajándékot…

Mi lenne, ha nem ezt látnád a szemeid előtt, a gondolataidban? Mi lenne, ha most úgy készülnél erre az időszakra, hogy adventtel elkezded te is magadat, párkapcsolatodat felkészíteni arra, hogy fantasztikus karácsonyod legyen?

Hogyan is tedd ezt?

  • Először is ülj le este egy székbe / fotelbe, és lásd magad amint nyugodtan, mosolyogva sétálsz az üzletek előtt, bemész a kiszemelt boltba, és megtalálod a megfelelő ajándékot, ami annyiba kerül, amennyit tudsz érte fizetni. Képzeld el, hogyan vagy felöltözve, milyenek a fények. Érezd az illatokat, a hangulatot, és elégedettségedet, mert jól érzed magad! Mosolyogj!
  • Tudom, felmerül benned, hogy ez olyan szép lenne, de neked eddig ez sosem sikerült. Engedd el a múltat, ne foglalkozz azzal, hogy eddig mi volt!

 A mostani egy új lehetőség, egy új esély arra, hogy mostantól ez más legyen!

  • Díszítsd fel lakásodat, legyenek olyan díszek, amik neked tetszenek. Lehet, hogy cuki és giccses? Na és, ha neked tetszik, akkor az így jó! Ha a párodnak nem tetszik, akkor a közös helyiségben legyen olyan, ami mindkettőtöknek jó, a te kis kuckódban – akár egy kis asztalon – azok, amik neked jönnek be.
  • Már előre ideges vagy attól, hogy hogy sikerül az ünnepi vacsora, kész leszel-e mindennel? Élj a mának, azzal foglalkozz, hogy mi szép a mai napban! Persze elő kell készíteni majd mindent, de ha szívvel csinálod, amit teszel, akkor az úgy lesz jó, ahogy sikerül!
  • Mindig felidegesít a párod, összevesztek, hogy ki mit csináljon , stressz, stressz, stressz mindig és mindenhol…. Légy rugalmas. Hagyd, hogy párod is részt vegyen az előkészületekbe, hagyd, hogy azt csinálja, amit szeret. Az én párom, nem szeret ajándékot vásárolni, így ezt én csinálom. Akkor ő viszi a gyereket programjaira. Én főzök, ő intézi a fát, az égőket, a gyerekek feldíszítik a fát… Mindenkinek megvan a szerepe.
  • Ami mindig a legfontosabb, hogy közben jön egy-egy puszi egymásnak, egy ölelés!
  • Sőt jön hozzá dicséret, hogy milyen ügyes vagy! Olyan szép a fa, milyen klasszak az új égők rajta… Ő büszke rám, hogy finomakat főzök, ha valami hozzávaló hiányzik – na és akkor mi van – , rakok helyette mást bele… Szóval csak rugalmasan!!!

Mindez mikor tud ilyen laza, feszültségmentes, elégedettséggel eltöltő karácsony lenni?

Ha felkészülsz erre az időszakra. Az advent napjai számomra ezt is jelentik.

Ha kéred, fogok neked az advent minden napján egy-egy gondolatot küldeni ahhoz, hogy fel tud magadat és párkapcsolatodat és készíteni az ünnepekre!

Ha csak arra vársz, hogy legyen ünnep, de egy csomó sértés van benned is, párodban is, akkor biztos, hogy pont a legmeghittebb pillanatban fog kitörni belőled! Ne várd ezt meg!

Ha feliratkozol hírlevelemre, küldöm az általam összegyűjtött / megfogalmazott gondolatokat, hogy nyugodtan, szeretetben teljenek az ünnepek!

Jó felkészülést, és engedd meg magadnak, hogy boldog lehess!

Ha azt érzed, még jó lenne kibeszélni magadból / magatokból addig is, hogy mi nyomja lelketeket, hogy tényleg feltétel nélkül, igazi szeretetben várhassátok az ünnepeket, hívj, és megbeszéljük!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?