paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Adventi tanácsok napról napra
2018-12-04
0

Szeretnék segíteni neked az advent idején az ünnepi felkészülésben.  Minden nap újabb és újabb tanácsokat olvashatsz ebben a cikkben.  Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy napi rutinban se felejtsd, ha kellemesen szeretnél év végén ünnepelni, akkor nem csak az ajándékokkal érdemes felkészülni erre, hanem lelkileg is.  Így a karácsony már tényleg a szeretetről és az ünneplésről szólhat.

Hogy is néz ki ez? Napról napra bővül ez a cikk újabb idézetekkel, tanácsokkal. Egyik neked szól, hogy te is nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érezd magad, hiszen egy párkapcsolat is akkor működik jól, ha tagjai egyenként is boldogok. A másik gondolat pedig szóljon a kapcsolatról.

Ha pár nélkül várod az ünnepeket, magadnak akkor is adhat sok-sok gondolatot ez az összeállítás.

Kérlek, fogadd szeretettel!

December 2.

Amit magadért  tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„ A legtöbben annyira boldogok, amennyire elszánták rá magukat . „ (A. Lincoln)

Te mennyire vagy boldog? Annyira, amennyire szeretnél?  Boldog tudsz lenni az életben, ha gondolkodásodban mélyen gyökerezik az, hogy élvezd az életet, várjon rád bármi, kerülj bármilyen helyzetbe. Így élvezni is tudod azt!

Amit pedig a kapcsolatodért tehetsz :

A párkapcsolat hab a tortán. Az akkor tud még boldogabbá tenni, ha egyébként is az vagy, mert jó a munkád,  vagy  mert  egyébként is szereted életedet, és magadat. . Akkor lehetsz boldog, ha elégedett vagy.

December 3.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„A profi következményeivel együtt vállalja, hogy sorsáért mindenekelőtt ő felel – ő és senki más.” (C.Roberts)

A te életed neked fontos! Te tudsz érte tenni, és csak te dönthetsz arról, hogy milyen életet akarsz. Ha boldogabbat, nézd meg, mi lehet az oka annak, hogy eddig nem volt eléggé az. Tedd le a múlt batyuját, és indulj el a saját utadon! Másnak is sikerült, rajtad múlik, hogy akarsz-e változtatni, vagy sem!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Párkapcsolatunk akkor működik, ha nap, mint nap törődünk vele. Ezt lehet minden nap másképp tenni. Ma legyen feladatod az, hogy ha hazajön a párod, odamész hozzá, és adsz neki egy puszit, átöleled. Ha te érsz haza később, menj oda hozzá, és tedd ugyanezt. Ha nagyot néz, hogy mi történt veled, akkor csak mond azt, hogy csak szeretlek!

December 4.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Szinte mindig igaza van annak, aki azt mondja, hogy „Képes vagyok rá”, és annak is, aki azt, hogy „Nem vagyok rá képes!” (Henry Ford)

Te melyik vagy? Ha pozitívan állsz az élethez, és végig gondolod sikereidet, hogy érted el, rájössz arra, hogy : KÉPES VAGY RÁ! Akkor képes leszel arra is, hogy széppé tedd ezt az ünnepet!  Csak a te döntéseden múlik!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Ma figyelj a párodra. Este, ha leültök megbeszélni – tv-t kikapcsolva, mobilt távolra letéve -, hogy mi történt aznap, akkor figyelj rá. Csak ő rá! Hallgasd meg! Tudom, nagyon nehéz csendben maradni, de ma ne mond el a véleményedet, csak hallgasd meg! Nagyon jól fog neki esni. Próbáld ki, és meglátod!

December 5.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

A kínai bölcsek azt mondják, hogy a várakozás hosszú időszakát nem türelmetlen körömrágással kell tölteni, hanem vidáman. Enni, inni s örülni az életnek addig is, míg valóra válik a vágyunk. Örömmel, derűvel, s laza lelki tartással… Majd jön, ha jönnie kell! (Müller Péter)

Tudom, hogy sokszor nem értjük, hogy hiába akarunk valamit nagyon-nagyon, mégsem jön el. Később azonban rájössz majd arra, hogy mindig mindennek oka van. Amit el akarsz érni, azt akkor fogod elérni, amikor annak ott van az ideje. Addig pedig légy türelmes, nyugodt és vidám!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Következő lépés – kérdezd meg párodtól, mit tegyél, hogy ő még jobban érezze, hogy szereted. Feladat akkor teljesül, ha te már pontosan tudni fogod, mit is kell tenned. Az a válasz nem jó, hogy szeress! Hiszen ezt eddig is megtetted! Ez azonban már igen – ha elaludt a gyerek, kérlek, ülj mellém, és bújj hozzám! Így már te is tudod, hogy ő mit szeretne igazán!

December 6.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Racionális gondolatok, melyek lehetővé teszik számodra, hogy te is élvezd az életet:

  • A boldogsághoz nem kell mindent jól csinálnod, a lényeg, hogy amit teszel, szeretettel tedd!
  • Nem kell, hogy a világon mindig mindenki jól bánjon veled.
  • A világ sem működik tökéletesen, mégis sok ember tud boldogan élni, és élvezni az életet!”(Rafael Santandreu)

Tedd ezt te is, mert megteheted !

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Te is mond el párodnak, hogy te mi által érzed magad szeretve, pont úgy, ahogy tőle kérted. Sokszor hallom azt, hogy neki tudnia kell, hogy mi a jó nekem. Kevés ember van, aki a másik gondolatában olvasni tud! Könnyítsd meg neki! Mond el pontosan, mit szeretnél, és akkor ő is úgy tud szeretni téged, ahogy az neked jó!

December 7.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Önmagunk elfogadása minden tekintetben – nem kedvelt vagy nem megfelelőnek tartott vonásainkkal egyetemben – azt jelenti, hogy sokkal nagyobb eséllyel hozunk helyes döntéseket. Csak akkor tudjuk eldönteni, merre tartsunk, ha pontos képünk van arról, hol tartunk.” (Anna Black)

Csak egyszerűen, fogadd el magad! Ha úgy érzed, hogy változtatni akarsz pár dolgon, azt csak magadért tedd meg, ne másért.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Mélyítsd pozitív érzéseiteket!  Ha felhívod párod napközben, vagy ő hív fel, beszélj vele kedvesen! Arra a pár percre tedd le a munkahelyi feszültséget, és figyelj rá. Adni mindig jó, főleg szeretetet annak az embernek, aki fontos számodra! Ez alatt a rövid idő alatt fel tudsz töltődni, és utána még a munkád is könnyebben végzed!

December 8.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

Alkalmanként küzdeni kell, a cél eléréséhez összpontosítanunk kell, erőfeszítéseket kell tennünk. Ám arról se feledkezzünk meg, hogy az élet apró örömök szövete. Amit azért kaptunk, hogy bátorítsanak. „ (Paulo Coelho)

Mennyire veszed észre az apró örömöket? Sorold fel magadnak, hogy a tegnapi napon, melyek voltak azok! Semmi? Biztos, vagy csak nem vetted észre? Örömöt jelenthet, hogy süt a nap, pedig tél van, rád mosolygott kollegád, egyik ügyfeled azt mondta, hogy köszönöm! Gyereked ötöst hozott, puszit adott neked, vagy csak nyugodtan telt az este, jót beszélgettél pároddal. Látod, mennyi apró öröm érhet? Vedd észre, erre koncentrálj, és meglátod, megváltozik életed! Amire figyelsz, az lesz a fontos neked!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Figyeld meg párodat, és vedd észre benne, ami pozitív számodra. Csak a pozitív dolgokat! Pl. olyan humoros, sok embert meg tud nevettetni, így engem is. Ha magam alatt vagyok, mindig tesz valamit, hogy áthangoljon. ..vagy.. Már több évtizede élünk együtt, de még mindig pasiból van! … vagy .. Imádom, hogy még mindig fontos neki, ha elmegyünk együtt, csinosan felöltözzön, hogy büszke lehessek rá….. Folytathatnám, de az igazi pozitív gondolatokat te tudod megfogalmazni..

December 9.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

. „ … mindannyiunkat a szeretet tesz egészségessé, vagy a szeretet hiánya betegít meg. …. Hakuna Matata dala (az Oroszlánkirályból): mert az élet szép, és nem szabad túl komolyan venni, bármi történik, hiszen minden elmúlik… „(Sólyom Anna)

Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet, csak mindig szeretni. Igen, vannak feszült pillanatok, mikor te is gyűlölsz mindent és mindenkit! A lényeg, az arányok. Figyelj magadra, hány alkalommal éreztél szeretetet az elmúlt héten? Tudatossággal rájöhetsz arra, hogy sokkal többször, mint gondolnád. Amit szeretetből teszel, az mindig jó. Jó neked is, és jó annak is, akinek adod. Lehet, hogy te nem is érzed, hogy adtál bármit is, elég volt, ahogy a másikra néztél, vagy, ahogy vele beszéltél. Ha ez szeretettel volt teli, az átment.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Miután észrevetted párod pozitív dolgait, mond is el neki. Tudja, érezze, hogy te tényleg szereted! Fontos vagy neki! Én így szoktam csinálni…. Annyira szeretem benned, hogy …. vagy így …. Még mindig szeretlek, mert  szeretsz engem! … vagy így .. Imádom, hogy figyelsz rám… – Fogalmazd meg mondatod, és mond el neki! Lehet, hogy kinevet, de ne foglalkozz vele! Neked jól esik, hogy adsz, és hidd el, neki is jó érzés volt, akkor is, ha nem mutatja ki.

December 10.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Az életben minden rossz eseménynek van egy vicces oldala. Csak dönts úgy, hogy megkeresed! Minél komolyabb az esemény, annál viccesebbé teheted. „(Allan & Barbara Pease)

Állsz a dugóban, és idegeskedsz. Mit érsz el vele? Ha nyugodt maradsz, megtalálhatod a megoldást a helyzetre, az elkerülő útvonalat. Engedd el a feszültséget, mert az nem segít, csak még idegesebbé tesz. Mi lehet a vicces ebben? Kapcsold be a rádiót, sokszor hallhatsz humoros történeteket, és jókat nevethetsz rajta. Ha már dolgoznál, ezt nem hallottad volna…

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Ha megdicsér a párod, örülj neki!  Tudd elfogadni a szép szavakat, amit ad neked! Fontos vagy számára, és ez fantasztikus érzés! Ugye?

December 11.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Minden álmunk valóra válhat, ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy be is teljesítsük őket.” (Walt Disney)

Merj álmodni, merj dönteni, merj boldog lenni, és merj ezért tenni!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Vedd észre, hogy mit tesz érted, a családért nap, mint nap társad. Ne vedd természetesnek, hogy megteszi. Gondolj arra, hogy mi lenne, ha semmit nem csinálna. Köszönd meg neki, megérdemli! Szeretetet adsz, amit ő is érez. Ha társad szeretetet kap tőled, ő is azt tud adni neked.

December 12.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

Ha arra vársz, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell, sosem fogod elkezdeni, mert a dolgok sosincsenek pontosan úgy, ahogy lenniük kell. Kezd el, és miközben csinálod, miközben haladsz, helyükre teszed a dolgokat, úgy, ahogy lenniük kell. (E.Wheele)

Légy rugalmas, és fogadd el a lehetőségeket, amelyeket kínál az élet! Egy-egy cél több úton is elérhető. Kezd el, haladj, és élvezd az utat, amin jársz! Ha karácsonyi vásárláskor nem pont azt az ajándékot találod meg, amit elképzeltél, de tudod, hogy ennek is örül az, akinek szánod, vedd meg. A feladat megoldva, ha véletlen mégsem tetszik, az ünnepek utána visszacserélheted.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz – ma csak egy idézetet küldök, de ez engem nagyon megfogott, és igaznak éreztem:

„Az erős férfinak is szüksége van valakire, aki derűt csempész a hétköznapokba. Valakire, akihez teljesen őszinte lehet. Valakire, aki előtt elismerheti, hogy néha kételkedik és fél. Nehéz folyton szerepet játszani. Mindig könnyedebbnek és jókedvűnek lenni, hogy senki se vegye észre, valójában mi is játszódik le benne.” (Alison Roberts)

December 13.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

. „… a boldogság felé vezető egyik lehetséges út, ha nyitottabbak vagyunk a szépség élvezetére, elmélyítjük azt a képességünket, hogy meglássuk és élvezzük a szépséget. Ennél azonban még jobb lehet, ha mi magunk hozzuk létre azt. „ (Rafael Santandreu)

Ehhez igazán én sem tudok, mit hozzáfűzni. Légy pozitív, és akkor boldog lehetsz! A nehezebb időszakot is gyorsabban, könnyebben éled meg! Az, hogy a veled történteket hogy fogadod, az csakis rajtad múlik, senki máson. Saját életednek te vagy a kovácsa. Ha eddig nem így tetted, kezd el megváltoztatni életedet, lépésről lépésre. Ha igazán akarod, sikerülni fog!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

„.. A kritizálás és a követelőzés csak arra jó, hogy éket verjen két ember közé…. A szeretetnek kérésekkel lehet kifejeződési irányt mutatni. … A kérések irányt mutatnak a szeretetnek, de a követelőzések megszakítják a szeretet szabad áramlását. „(Gary Chapman)

December 14.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„ a változás  csak a saját tempónkban történhet, és csak akkor, amikor készen állunk rá. Tehát kell a türelem és az alázat  (elfogadás). … izomból nem lehet, se türelmesnek se alázatosnak lenni. .. Minden állomáson megszabott ideig kell tartózkodni, senki büntetlenül ezt az időt nem rövidítheti meg… (Sólyom Anna)

Van, aki gyorsabban halad, van, aki lassabban. Ez sose jelentsen gondot neked. Az a fontos, hogy te jól érezd magad, és elérd azt, amit kitűztél. A kiegyensúlyozottság, boldogság, szeretet csak segíthet ebben, de a tempón még ezek sem tudnak változtatni, maximum a kitartásodon.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

„Bizonyítható, hogy a szex a családok jótevője. A szex javítja az egészséget, feldobja hangulatunkat és elmélyíti párkapcsolatunkat. Kutatások bizonyítják, hogy a férfiaknál a gyakori orgazmust átélők közül feleannyian haltak meg, mint a sorban hátul kullogók. A nők immunrendszerét erősíti meg az orgazmus, jobban alszanak, és nem kívánnak annyi gyorsételt és cigarettát, és a depressziónak is jót tesz.” (Bruce Feiler)

Fogadd meg a kutatás eredményét, és irány az ágy, vagy bármely hely, ahol élvezitek egymás társaságát!

December 15.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„ A legtöbben annyira boldogok, amennyire elszánták rá magukat . „ (A. Lincoln)

Te mennyire vagy boldog? Annyira, amennyire szeretnél?  Akkor tudsz boldog lenni az életben, ha gondolkodásodban mélyen gyökerezik az, hogy élvezd az életet. Várjon rád bármi, kerülj bármilyen helyzetbe. Ha eddig ezt nem sikerült megtenned, semmi baj. Dönts most, és indulj a változás útján!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Csináljatok közös programot, csak kettesben. Mit is? Ahol csak ketten lehettek. Mi el szoktunk menni párommal esténként a lakásunk közelébe egy nagy, erőltetett menetben lévő gyaloglásra. Ez kb. 1 órát vesz igénybe, az pedig belefér az időnkbe. Az úton mindent megbeszélünk, és még egészségünknek is jót tesz. Magunk vagyunk, csak magunkkal foglalkozhatunk, és ez olyan jó! Találd ki, mi az a program, ami nektek bejön, és menjetek el rá kettesben, és ott csak magatokkal foglalkozzatok! Megéri!

December 16.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„.. A múltbeli gondolataid és tetteid hoztak el ide, ahol most vagy. …  én magam választhatom meg a körülményeket azáltal, hogy pozitívan választok azzal kapcsolatban, amit szeretnék. .. „(Allan & Barbara Pease)

Tudom, átéltem én is, hogy észre sem veszi az ember, milyen batyut cipel. Döntéseit magával hozott szokások, tapasztalatok alapján hozza meg. Mond azt, hogy elég! A saját életedet akarod élni! Nem akarsz megfelelni senki másnak, csak saját magadnak! Tedd ezt. Tudsz változni, ha akarsz, nem kortól függ, csak a saját magad iránti őszinteségtől.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

A kapcsolatban tudj önmagad lenni! Fontos, hogy ne áldozd fel magad teljesen a kapcsolat oltárán. Lehet, a kapcsolat elején ez megy, de egy idő után rájössz arra, hogy ezt nem bírod tovább. A családnak is az a jó, ha mindenkinek tud egyénisége lenni, és ezek az egyéniségek tudnak boldogan egymás mellett élni. Önmagadnak felelj meg, ha társad szeret, így fogad el!

December 17.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„A legtöbben meg vagyunk győződve arról, hogy hegyeket tudnánk megmozgatni, ha valaki eltakarítaná az útból a dombokat.” (Ralph Waldo Emerson)

Felejtsd el a kifogásokat, ha meg akarod tenni, megtudod! A te döntésed, a te felelősséged, a te sikered!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Még van pár nap az ünnepekig. Szítsd fel párod érzelmeit addig. Egy este beszélgessetek arról, mi jó és szép a kapcsolatotokban. Mire vagytok büszkék? Mondjátok el közös életetek pozitív élményeit. Ezáltal a kettőtök közötti kötelék megerősödik, mert rájöttök arra, hogy mennyi fantasztikus emléketek van! Ez csakis kettőtöknek köszönhető!

December 18.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„A test és a lélek egészségének titka nem a múlton való rágódásban, a jövő miatti aggódásban vagy a borúlátásban rejlik, hanem abban, hogy bölcsen és őszintén éljük meg a jelen pillanatot.” (Buddha)

A jelenben élsz? Biztos? Ha azt érzed, hogy a múltbéli batyud még mindig nem raktad le, a szerint élsz, amit eddig abba gyűjtöttél, akkor tedd meg most. Nagy megkönnyebbülést fog hozni Neked!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

„Sokan vagyunk… akikbe azt nevelték bele, hogy elemezzük a problémákat és kreáljunk megoldásokat. Csak közben elfelejtjük, hogy a házasság egy emberi kapcsolat, nem pedig egy megvalósítandó projekt vagy megoldandó probléma. „ (Gary Chapman)

Tele érzelmekkel!  Addig jó, amíg pozitív érzelmek vezérelnek bennünket. Légy rugalmas, engedd el a fájdalmakat, vagy beszéld meg pároddal. Ha ez sikerül, igazán jó hangulatban telhetnek az ünnepek.

December 19.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Aki pozitív gondolatokat sugároz magából, pozitívan befolyásolja a környezetét, ezáltal pozitív eredményeket vonz az életébe.” (Dr. Norman Vincent Peale)

Itt az idő, hogy változz, ha ezt még nem sikerült megvalósítanod. Meglátod, ha ez sikerül, teljesen más lesz a karácsony, mint eddig volt.

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

„Senkinek nincs igaza. A házassági konfliktusokban nincs abszolút igazság, csakis két szubjektív valóság. „ (John M. Gottman).

Vagyis mindenkinek igaza van a saját szemszögéből. Te is más háttérből jöttél, és párod is. Ha fontos ő számodra, el tudod fogadni eltérő gondolataival is. Feltéve, ha ez nem azzal jár, hogy te megalázod magad. Idén díszítsétek fel úgy a fát, ahogy ő szeretné, jövőre úgy, ahogy te szeretnéd. Alapvetően az a fontos, hogy engedd el a feszültséget, légy rugalmas, és boldog!

December 20.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Ha magadnak nem bocsátasz meg, hogyan tudnál megbocsátani másoknak?” (Dolores Huerta)

Pár nap, és itt a karácsony! Megteheted, hogy elengeded, ami sérelem benned van, így pozitívan élheted meg az ünnepeket. Egy életed van, azt éld lazán és boldogan!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Vezesd be azt, hogy egy veszekedés nem tarthat tovább 3 percnél. Hallgasd meg a másikat, és az érzelmeiddel válaszolj neki. … Én olyan szomorú lettem, mert .., Nagyon elkeseredtem, amikor… Annyira örültem, hogy…..

Szerinted, 5 – 10 év múlva fogtok még emlékezni erre a vitára? Nem? Akkor biztos, hogy érdemes elrontani ezt a szép időszakot? Ugye, nem!

December 21.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Az én értékem abban van, hogy nem bántok senkit, nem láncolok magamhoz senkit. Van bennem szeretet, akkor is, ha senki se látja, ha ezért nem kapok jutalmat. Az én értékem az, hogy tudom, hogy tudok szeretni másokat és magamat, és így bármilyen tett nélkül, bármilyen kötelék nélkül önmagamban értékes vagyok. „ (Ranjeét Singh Dhillon)

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

„Az igazi tevékenységformák egyik mellékterméke a kellemes emlékek gyűjteménye, amely a későbbi években is tartalmasabbá teszi az életünket.” (Gary Chapman)

A közösen átélt élményeket csak egymással tudjátok megosztani, együtt tudtok örülni, ez köt igazán össze benneteket. Tegyél róla, hogy a mostani karácsony is emlékezetes legyen, és évek múlva is meleg szívvel tudjatok rá visszagondolni.

December 22.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„… az utolsó, legmélyebb vágy, hogy szeretni tudjunk, fenntartások nélkül, teljes szívből. .. S ha egyvalakivel elkezdjük, akkor ráérzünk az ízére, és észrevétlen megsokasodik szívünkben az elfogadás, és a szeretet, amely másokra is kiárad, nem csak a személyre.” (Sólyom Anna)

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

A partnered pozitív tulajdonságaira hangolódj rá! Rossz tulajdonsága mindenkinek van, neked is, neki is. Te ezt a csomagot választottad magadnak, akkor úgy szeretted őt, ahogy van. Most azzal tudod ezt még tartósabbá tenni, hogy arra gondolsz, amit szeretsz benne. Mond is el neki! Ha még eddig nem tetted, tedd meg most. Először lehet, hogy furcsa lesz, de utána már természetessé válik, és fantasztikus pozitív energiát tud megmozgatni benned is, és benne is.

December 23.

Amit magadért tegyél meg, hogy felkészülj a boldog ünnepekre:

„Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: annak, hogy egyedül lehetsz. Ha nem vagy egyedül: annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van.” (Wass Albert)

Légy pozitív, mindig és mindenkor.  Ha te pozitív energiát küldesz, te is azt fogsz kapni! Örülj  minden kis apró dolognak! Add át magad a boldogságnak!

Amit pedig a kapcsolatodért  tehetsz :

Ha a párod el szeretne neked mondani valamit, hallgasd meg. Sokszor az a legfontosabb, hogy érezze, figyelsz rá. Csak figyelj, ne mond el a véleményedet. Tudom, van megoldásod problémájára, de ez a te megoldásod, nem az övé. Ő csak szeretné veled megosztani, mi történt vele.  A hallgatás a legjobb, amit tehetsz, kivéve, ha ő kéri, hogy segíts neki. Akkor segíts!

December 24.

Eleget dolgoztál az elmúlt 23 napon. Ha sikerült előkészíteni a meghitt hangulatot, akkor élvezd! Csak azzal foglalkozz, hogy érezzétek jól magatokat egész nap, mert megérdemlitek!

KELLEMES, MEGHITT ÉS SZERETETBEN TELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok nektek!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?