paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Figyelem – Mire is figyelünk?
2019-03-21
0
Életedet Te határozod meg! Nem a kívülállók, csakis Te. Ha boldog vagy, azért te veregetheted meg válladat. Igen, jól tetted! Ha nem, az pedig a te felelősséged! Ez mind-mind döntéseid eredménye! A döntésedhez persze figyelsz a körülötted lévő információkra. Melyikekre is?

Mindig arra figyelünk, ami éppen foglalkoztat. Ha szeretnél egy táskát venni, akkor hiába van kirakatok sokasága, te biztos, hogy mindig azt veszed észre, amelyikben táska van. Ha szeretnél egy autót vásárolni, eldöntötted, hogy melyik típust, biztos, hogy az fog folyamatosan szembe jönni veled. Vagy, csak azt veszed észre a többi közül?

Információk ezrei találnak meg nap, mint nap. Ezekből azt szűröd ki, amire úgy gondolod, neked tényleg szükséged van. Ez teljesen természetes, mindenki így működik. Ha göcsösen ragaszkodsz elképzelésedhez, akkor vigyázz, mert csak azokra fogsz ezek közül figyelni, ami alátámasztja elképzelésed! Érdemes azokat az információkat is észrevenni, amik figyelmeztető jelek lehetnek arra, hogy gondold végig még egyszer, mit is szeretnél igazán.

Légy rugalmas, a rugalmasság a siker kulcsa!

Ha figyeled az információkat, és azok eltérnek attól, amire korábban gondoltál, akkor figyelj még. Most már azonban mindenre, a jó és a számodra negatív jelekre is!

Így megelőzheted tévedésedet!

Ez minden területre igaz!

A párkapcsolatra is!

Ha együtt élsz már több éve pároddal, de nem igazán jól működik együttélésetek, akkor mire figyelsz? Arra, ami alátámasztja, hogy ez akkor is jó?

Légy őszinte magadhoz! Egy életed van!

A te döntésed, hogy azt boldogan, vagy boldogtalanul éled! Ezért a felelősséget neked kell vállalnod! Hibáztathatsz bárkit is érte, de ezzel semmit nem érsz el!

Szóval, ha az a terved, hogy hátralevő életed úgy jó, ahogy van, akkor éld tovább életed, ahogy eddig is tetted.

Ha azonban felmerül, hogy lehetne másképp is, akkor DÖNTS!

Merd elengedni az életedben azokat a dolgokat, amik nem az igaziak számodra! Tudom, már sok energiát fektettél bele! Lehet, hogy a döntésképtelenséggel csak azt akarod alátámasztani, hogy igenis, te akkor jól határoztál.

Akkor, amikor döntöttél, az akkori tapasztalatod, információd alapján ez teljesen jónak tűnt. Közben azonban fejlődtél, tapasztaltál, és rájöttél, hogy nem, ez mégsem jó!

Merj őszinte lenni magadhoz! Bárki hibázhat, te is, én is, sőt még az általad kiválasztott példaképed is. Ez az élet! A győztes az lesz, aki felismeri a hibáját, és képes arra, hogy megbocsásson ezért magának, elengedje hibáját, és változtasson azon, ami nem megy.

Tudom, ez sokszor nehéz! Ezért vagyok én, és sok kollégám, hogy segítsen neked ebben, ha egyedül nem megy.

Légy őszinte magadhoz! Ha tökéletes az életed, és boldog vagy benne, akkor tegyél meg mindent érte, hogy ez még sokáig így is maradhasson!

Ha azonban arra ébredtél rá, hogy ez így nem jó, akkor légy bátor! Tedd meg azt a nagy lépést, amivel megváltoztatod életed, és hidd el, egyszer még nagyon hálás leszel ezért magadnak!

Sok erőt, és kitartást hozzá! Hidd el, megéri!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?