paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Felkészülés a nyaralásra
2018-05-01
0
Mindenki arra vágyik, hogy nyaralás alatt boldogan teljenek a napok, feltöltődhessen. Készüljetek fel rá közösen, és sikerülni fog!

Talán még korainak tartod, hogy a nyaralásról beszéljünk. Lehet, hogy még nem is tudod, hogy hova mentek, még talán azt sem, hogy mikor. Mi lehet ennek az oka, hogy mégis erről írok?

Ennek nagyon egyszerű az oka.

Napjaitok a szokásos rohanással telnek, gyerekek suliban, iskolai vagy más programok, futtában a pároddal megbeszéled, hogy délután ki hova viszi melyik gyereket. Már alig várjátok, hogy vége legyen a sulinak, talán kicsit kevesebb lesz a feladat, bár az sem kevés kihívás, hogy mikor hol lesz a gyerek a szünetben.

Lehet, hogy észreveszed, hogy nem foglalkoztok pároddal eleget egymással, nem baj, majd a nyaralás alatt. Majd minden bepótoltok, nemcsak az évközben el nem olvasott könyveket, hanem a hiányzó érzelmeket is majd ott élitek meg.

Rossz hírem van! Ha úgy gondoljátok, hogy elég majd a nyaralás alatt egymásra hangolódni, az nem fog összejönni. Akkor majd találtok más kifogást, hogy most a gyerekkel kell foglalkozni, vagy nem tetszik a szállás, vagy az étel, vagy rossz az idő, és sorolhatnám még tovább.

Ismerős ez a helyzet?

Nyugalom, van még időtök felkészülni arra, hogy most másképp teljen a várva várt pihenés.

Nem kell nagy dologra gondolni, csak minden nap figyelj a társadra! Hogyan? Én csak pár ötletet adhatok, az, hogy nálatok mi jön be, azt te tudod igazán.  Én ezt szoktam tenni:

  • Reggel, mielőtt felkelek gyakran hozzá bújok, és adok neki egy puszit.
  • Napközben felhívom, és kedvesen megbeszélem vele – 1 percben – az aktualitást.
  • Amikor hazaérek, szeretettel köszöntöm, puszit adok, vagy hozzábújok.
  • Este, ha belefér az időnkbe, programjainkban, és az idő is olyan, kiülünk a teraszra és 1 pohár bor kíséretében megbeszéljük a napot.

Nincs ebben semmi csoda! Csak fontosak vagyunk egymásnak!  Így is van mit bepótolni a nyaralás alatt, de csak a meglévő szeretetet tudjuk még intenzívebbé tenni. A közös boldog élmény pedig még mélyebbé teszi a kapcsolatunkat.

Időd arra van, amire akarod, hogy legyen. Szánj társadra napi pár percet, amikor csak ő fontos számodra, csak vele foglalkozol, és ezt szeretettel teszed. Próbáld ki, és rájössz te is, hogy megéri!

Sok sikert hozzá!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?