paktum@pmiroda.hu +36 30 512 7836
Mit tegyek most?
2020-03-16
0

Nagy változás van most az életünkben. Sokan szeretik a változásokat, hiszen kihívást jelent az életükben, sokan azonban nem. Bár mindig panaszkodunk, hogy elegünk van a mókuskerékből, de amikor abból ki lehetne lépni, sok esetben ezt nem tesszük. Persze most, azért teljesen más. Ezt a helyzetet akár akarjuk, akár nem, benne vagyunk, és meg kell oldani.

Pár gondolat a változásról. Teljesen természetes, ha azt először elutasítod. Majd a kialakult helyzettől el kezdesz szorongani. Mi lesz most? Meddig tart? Mi lesz velem / velünk. Sőt valószínű ezekre a kérdésekre még igazán válaszolni sem tudsz. Ami még inkább bizonytalanná tesz.

EZEK TELJESEN TERMÉSZETES EMBERI REAKCIÓK! Így működünk.

Amikor ezen az időszakon  túl vagy, és vegyél két mély levegőt, és fogad el, hogy ez van. Itt vagy most, a mai napban, a jelenben, és ezt old meg! A mai napot! Találd ki, mi lesz ma a célod! Mit teszel azzal az idővel, ami most a tiéd? Mi fér bele, amire eddig nem volt időd? Mit teszel ma, hogy este elégedetten feküdhess le?

Már több facebook-s csoportban láttam, hogy azok, akik gyorsan el tudták fogadni ezt a helyzetet, azok már elindultak a megoldás útján.

Segítséget kértek! Igen, kérj te is ! Nyugodtan! Itt az ideje, hogy összefogjunk, és segítsük egymást.

Ha nagyon szétestél, nem tudod, hogy hogyan tovább, hívj vagy írj! Nagyon szívesen segítek! Sőt, tudok is segíteni ! Beszéljük át online!

Szép napot Neked!

ÖSSZEGYŰJTÖTTEM NEKED NÉHÁNY HASZNOS TIPPET A BOLDOG PÁRKAPCSOLATHOZ

Töltsd le most ingyen!

LETÖLTÖM!

Vélemény, hozzászólás?